четвъртък, 9 август 2012 г.

ARTIST TRADING CARDS

Това , което обичам най-много и мисля, че отговаря на моята същност е рециклирането, използването на естествени материали , повторната употреба на нещата или претворяването им за нов живот и ръчно направените с любов и послание подаръци. Затова реших , че е най-добре да направя моите визитки от ръчно рециклирана хартия, а за да са по-романтични и  женствени, в тях вградих  цветя и листенца от моите собствени  на балкона. Хартията е от тетрадката по математика на дъщеря ми от изминалата учебна година, бели листи със син химикал , за да се получи любимият ми лилав отенък и да си личат нейните писания тук-там.
Това са първите ATC , които правя , но ми хареса и ще направя още . Надявам се да съм се справила с условията на предизвикателството на Картичкофуриите.






6 коментара:

  1. Прекрасни са, навяват ми на интимност и уют, впечатли ме идеята за ръчно рециклирана хартия, а истинските листенца от цветя са като черешката на тортата - респект!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна идея и изпълнение. Много оригинално и екологично! Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошни са !!! Много оригинални и интересни:)Поздравления:)

    ОтговорИзтриване
  4. Великолепни са, толкова ми харесват тези цветенца, изящно вплетени в хартията! Благодяаря ти за участието в моето предизвикателство при КФП!

    ОтговорИзтриване
  5. Каква красота! И истинско рециклиране - няма начин някой да забута или изхвърли такова нещо :)

    ОтговорИзтриване